blokujTeraz widac co było by z Ostrowem w ekstraklasie Rzeszow wlasnie to pokazuje
MDM Komputery ŻKS Ostrovia - PGE Stal Rzeszów
4 października 2015, 15:00
40 : 50
Relacja
blokujTeraz widac co było by z Ostrowem w ekstraklasie Rzeszow wlasnie to pokazuje
blokujwciaprok a co :P hehe
blokujTy człowieku masz jakiś syndrom Ostrowa,a co by było z Rybnikiem-jeszcze większe pośmiewisko,weź sobie coś na ból dup* bo wygląda na to ,że jeszcze boli.
blokujalkoholik a ty czemu nie na meczu?.
blokujjak tam ekstraliga z rybniku? podono nadal odrabiasz straty do ostrowa
blokujA wy jak tam, wybraliście nowego prezesa?
blokujradziszewski na prezesa!
blokujChyba do biedakow
blokujPewnie, bo przecież nie było by żadnych zmian w składzie.
Btw. Skoro z nami przegraliście, to co by było z wami w EE?
blokujPo pierwsze żeby te zmiany zrobić czeba miec kase i to bardzo duzo
blokujwy mieliscie kase i sklad na pewny awans a tu ostrow wielkopolski pokazal gdzie jest miejsce rybnika w 1 lidze
blokujNo ostrowa tez na wieki poczekaj wspomnisz moje slowo za rok sie spotkamy nawet zielony stolik nic nie da
blokujtobie to nawet zielone leki nic nie dadza
blokujPowiedz lepiej ile Ostrow wygrywa z Rzeszowem hahahaha
blokujmniej niz ostrow z rybnikiem, a to zaskoczenie
blokujPowiedz lepiej jak to Rybnik kompletuje skład na ekstralige !! :)
blokujTY LEPIEJ NAPISZ ILE JESZCZE BEDZIE AFER W SYFOWIE
blokujTego ci jeszcze nie powiem zapytaj mrozka
blokujMichelsen przydal by sie na nastepny sezon ..
blokujI Rune
blokujno wiadomo ale realniejsze zostanie w Ostrowie ma chyba Michelsen
blokujOstrovia przegrala lige przez Szczepanow specjalnie moze tak jada bo wiedza ze w razie awansu straca robote
blokujIda do Rawicza, do kumpla Stacha
blokujNo Cieślak nawet o tym mówił przed finalem .. i szkoda ze za michala lub matiego nie jechal Porsing .. Bo dzisiaj robi show a jak by nie upadek moze bylo by juz 9
blokujMarek go chciał wstawić.gruby się nie zgodził.takie mam informacje
blokujtrzeba bylo ich nie kontraktowac za cienizne przeciez szczepan polecial z polonii teraz napewno miskowiak i kosciecha tez juz niepojezdzi
blokujI założe się żę jak by za jednego ze Szczepanow jechal dzis Hot Scott to prowadzilibysmy ...
blokujjuz w zeszlym tyg mowiono ze nicholls nie na swoich silnikach takze nie bylbym tego taki pewien
blokujAle moze ujechal by cos bo Mati żenada Michal nie lepiej .. a teraz jada razem ..
blokujSzczepany zawalily nam mecz ...
blokujCałe play - offy . Dziwię się tylko , że tak wspaniały trener jak Marek Cieślak dał się nabrać na fochy prymitywnych Szczepaniaków . Won z Ostrowa .!!!!!!!!!!!!
blokujOstrów po barażach buduje druzynę na EL .
blokujTo prawda.Porsing tez powinien zostać.tego, co go nie lubił , juz nie ma. Gdyby pojechał z Loko nie byłoby tego wszystkiego.pozdro
blokujCześć Darek! Pzdr!
blokujWitam znakomitego Koleżkę!!!!!!
blokujDarek. To Ty jesteś znakomity. Witaj Ryju Ty mój! Twoje zdrówko.
Pzdr!
blokujrybnik gdzie ?? gdzie w elidze hahahahahahahahaha
blokujpanowie nie wiem czy byliscie ale pamientam slowa zawodnikow w meczu ostrowa z rybnikiem jak padly slowa dobra pobawili sie to teraz pokazemy jak sie u nas jezdzi i co sie stalo kazdy wsiadl na 2 motor i 6 biegow wgranych
blokujlokomotiv musi miec stadion na terenie kraju i do tego 4 polakow w skladzie wiec lokomotiv znowu 1 liga szkoda
blokuja kto to wymyslił?
blokujBzdury, musi mieć spółkę zarejestrowaną na terenie RP
blokujno wlasnie nie bo jeszcze ma tu duzo do powiedzenia tv i jak nie bedzie lokomotiv jezdzil w polsce to nie ma prawa wykupic udzialow spolki ekstraklasa poczytaj
blokujdla mnie najwazniejsze w tym roku byla wygrana z rybnikiem bo jak widzialem tych napinaczy ze z 30 nie wyjdziemy w rybniku to az mi sie plakac chcialo
blokujCzlowieku wiem ze jestes troll ale powiedz mi jaka jest tu radosc wejsc do elity z zielonym stoliku lepiej chyba na torze i loko powinno tam byc a nie wy
blokujW przyszłym roku to Łódź wam wybije ekstraligę z głowy.
blokujHehehehe bardzo prawdopodobne bo Skrzydlewski bedzie wybierał zawodników
blokujWiem ze trollu jestes wrozbita maciek
blokujwpisz moze w google co oznacza slowo troll, a pozniej szybko po zeszyty do kolegi i odrabiac lekcje
blokujty już od urodzenia wygladasz jak troll
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.