blokujPowodzenia w Singapurze ! :)
Fajnie byłoby trafić w grupie na Kerber, pewnie mielibyśmy kolejny ciekawy mecz do obejrzenia.
Agnieszka Radwańska jako piąta wywalczyła awans do Mistrzostw WTA, które w dniach 25 października - 1 listopada odbędą się w Singapurze. Krakowianka wystąpi w kończącym sezon turnieju po raz siódmy w karierze.
blokujPowodzenia w Singapurze ! :)
Fajnie byłoby trafić w grupie na Kerber, pewnie mielibyśmy kolejny ciekawy mecz do obejrzenia.
blokujByle nie Garbisia znowu...
blokujJaką byś ułożył najłatwiejszą grupę dla Agi z uwzględnieniem zasad losowania czyli że musi mieć jakąś z pary 1-2 , 3-4 i 7-8 na stan dzisiejszy.
blokujHmm...ciężka sprawa....dałbym tak-Maszka,Petra,Flavia.
blokujMasza i Petra jednocześnie odpada bo są obecnie 3 i 4. Jedna z nich tylko.
Wybór jest Simona czy Garbi , Masza czy Petra , Lucie czy Flavia?
Hmm..... jakkolwiek Aga wylosuje , ciężko będzie.
blokujNo właśnie....rozstawiają na podstawie rankingu ogólnego czy RTS?
blokujHmm..... wydaje mi się że tego race ale zabiłeś mi klina tym pytaniem.
blokujPewnie idzie to znaleźć ale nie chce mi się szukać....poczekam na jakąś mądrą głowę;)
blokujJa bym chciał Simonę, Maszę i Flavię. Flavię, bo Aga ma z nią duże szanse. Maszę bo dawno nie grały, a ich mecze mnie osobiście elektryzują, poza tym chciałbym żeby Petra i Garbi dobrze wypadły (najlepiej obie w 1/2 z drugiej grupy). Simona wiadomo, jest do ogrania, ale ostatnio też była, a Aga się jakoś speszyła i przegrała :) Prawda jest taka, Aga może zagrać w Mastersie naprawdę bardzo dobrze, ale może przegrać wszystkie mecze. Zobaczymy co się wydarzy
blokujO tak,a ten mecz z Maszką rok temu też był elektryzujący.Tylko nie Garbisia;)
blokujUważajcie, bo zaraz Stanzuk napisze, że lepiej w grupie, niż w półfinale...
blokujNo tak;)A ja wtedy odpiszę,że najlepiej wcale;)
blokujPóki co, to Angelice Kerber coś kiepsko idzie a Paula Kania zaczęła się stawiać Kai Kanepi, oby skutecznie.
blokujNo i przegrała Angie....mam takie wrażenie,że ma leciutki dołek formy....oczywiście gra dobrze ale wg.mnie to nie jest to co grała choćby miesiąc temu.
blokujZa to Paula Kania walczy bardzo dzielnie. Może da radę. Oby!
blokujEch Paula-mój ból głowy...:)
blokujA jeszcze wczoraj pod wieczór grała w Linzu :). Musi mieć końskie zdrowie ta nasza Paula :D.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.