blokujHMMMM, przypomina @. Tylko zrozum mnie dobrze, tym razem mam na myśli tego bohomaza ;)
blokujHMMMM, przypomina @. Tylko zrozum mnie dobrze, tym razem mam na myśli tego bohomaza ;)
blokujte bohomazy
??? To najładniejszy portret żużlowca jaki widziałam w życiu :) :P
blokujTak serio bo czasem misie udaje nie żartować, ja tu szczerze mówiąc widze te maske co piłkarze mają po złamaniu nosa lub czego tam innego. Kierownice widać. Brakuje tłumika.
No powiedzmy że piękny żużlowiec po kontuzji hmm ;)
Żal go pić :)
blokujMusisz mieć malutki monitor, że nie zauważyłeś błysku w oku tego herosa :D
blokujSzukałem 50 calowego telefonu ale padło na 5 bo 50 w sumie mało poręczny a nie dają etui.
Spojrzenie misie wydaje takie mentne szukające drugiego, ooo chyba takie jak Twoje hmm :)
Pracuję na trzeciego liścia ;)
blokujNie dostaniesz liścia, tylko dobrą radę :)
Podepnij tę piątkę do 50-siątki (oczywiście jak masz wejście USB) i wtedy zobaczysz szczegóły :)
Moje spojrzenie jest zimne i ostre jak dzisiejsze powietrze :)
Zwróć uwagę na moje drugie zdjęcie w galerii, a sam się o tym przekonasz :P
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.