blokujCo nas polskich kibiców obchodzi Adams.Szanowny redaktorze możesz robić nawet XXI częśc tego artykułu to i tak nikt tego nie czyta.
Przed rozpoczęciem sezonu 1999 Leigh Adams przysiągł sobie, że już więcej nie będzie potrzebował turnieju Grand Prix Challenge w celu możliwości rywalizowania o tytuł indywidualnego mistrza świata.
blokujCo nas polskich kibiców obchodzi Adams.Szanowny redaktorze możesz robić nawet XXI częśc tego artykułu to i tak nikt tego nie czyta.
blokujA Ty kim jesteś żeby się wypowiadać za wszystkich? Jeśli ci coś nie pasuje to nie musisz czytać, nie ma takiego przymusu. Ja z przyjemnością czytałem wszystkie części i chętnie przeczytam też kolejne.
blokujTo czytaj.Tylko nie przegap ani jednego odcinka,bo się pogubisz,a na koniec nie zapomnij mu podziękować za to,że dzięki niemu polski zużel istnieje
blokujSzanowny użytkowniku, szczerze powiedziawszy to mam w głębokim poważaniu takie opinie. Kto chce, to przeczyta, a kto nie chce, to nie musi się męczyć. Wolny wybór. Po ilości "lajków" i udostępnień sądzę jednak, że jesteś w mniejszości czytelników działu "żużel".
blokujSądząc po Twoim wpisie pewnie jesteś z Leszna,bo tak naprawde nikogo oprócz leszczyńskich kibiców nie interesuje kariera jakiegoś kangura najemnika(tym bardziej czytana w cXXVII tomach),który tak naprawde to nie wie gdzie leży Leszno( bo zawsze jak przyjeżdżał na mecze to spał w busie).Dla mnie to nie jest artykuł ,który powala.Lepiej pisać o polskich zuzlowcach.Można było mu poświęcić jeden artykuł,ale nie 20.20 artykułów to można napisać o Smoczyku,a nie o nim
blokujDlaczego mierzysz wszystkich swoją miarką? Ja np. z Leszna nie jestem, ale uwielbiam żużel i uwielbiam biografie byłych gwiazd, tak polskich jak i zagranicznych. Myślę że w redakcji dobrze wiedzą i monitorują co im się opłaca pisać a co nie i gdyby artykułów o Adamsie nikt nie czytał to by po prostu nie powstawały.
blokujLEIGH LEIGH LEIGH ADAMS!
Dzięki za wszystko Mistrzu , czytam każdy odcinek serii z wypiekami na twarzy ;)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani.