blokujLechu Gol! Lechu Gol! Fanatyczny Doping Niesie Głośno Się To Kibole Z Kotła Co Wspierają Zawsze Cię Bo Jesteśmy Z Tobą I Na Dobre i Na Złe Bo Za Barwy Lecha My Oddamy Życie Swe!!!
Ruch Chorzów - Lech Poznań
12 marca 2016, 20:30
1 : 3
relacja
blokujLechu Gol! Lechu Gol! Fanatyczny Doping Niesie Głośno Się To Kibole Z Kotła Co Wspierają Zawsze Cię Bo Jesteśmy Z Tobą I Na Dobre i Na Złe Bo Za Barwy Lecha My Oddamy Życie Swe!!!
blokujTy tak na serio ?? Wierzysz w to ???
blokujOczywiście!!! Jeżeli jest się Fanatykiem to wierzy sie w każde działanie swojego klubu
blokujNo ale za Ojczyznę jeszcze można oddać życie, za wiarę(religię ) też ,za przyjaciela też ale za klub piłkarski ???
blokujNie którzy to zrobią jeżeli jesteś z czymś zżyty od dziecka to wiele dla tego kogos lub dla tego czegoś zrobisz nawet oddasz życie
blokujDOKŁADNIE SĄ TACY BYLI I BĘDĄ
blokuje czy ja wiem
blokujDAREK NIE PIJ TYLE BO BREDZISZ
blokujDarek nie pije.
blokujKOLEJORZ +3 ;)
blokuj3 punkty z nami jadą!!!
blokujLA LA LA LA LA LA LECH DZIŚ 3 PUNKTY MA
blokujKto wygrał mecz?!
blokujLECH
blokujNo i prawidłowo!!!
blokujLECH!!!
blokujpisze się i mówi łach .
blokujNo to kks bułgarska tirówka za tydzień , dostanie trójaka od Wielkiej Legii i wróci na parkingi przy A2 robić kiełbasy tirowcom :)
blokujDOBRA a teraz idz spac juz
blokujPokój ludziom dobrej woli !
Śpij
blokujDobranoc i niech Ci sie przyśni......zgrzewka piwa;)
blokujNaprawdę taką satysfakcję czerpiesz z używania języka na poziomie absolwentów 3 klas szkoły podstawowej ?
blokujile jeszcze bedzie chuliganil w sieci
blokujbede jutro tu na zaglebiu z pogonia i na realu
blokuj500 komentarzy wow ale duzo,ide spac
blokujfakt , już po 19:00 :)
blokujKAKAES!!!
blokujBRAWO WOJOWNIKU
blokujTYLKO POZNAŃSKI LECH!!! POZDROWIENIA Z RAWICZA
blokujRaków!!!
blokujrOSJI NIE OPLACA SIE BRAC CALEJ uKRAINY,JEDYNIE WZIELI kRYM I CHCA WZIAC dONBAS A NA CO IM UTRZYMYWAC TAK DUZY KRAJ JAK uKRAINA ktory jest 2 razy wiekszy od powoetrzchni Polski
blokujPRZESTAŃ Z TĄ WOJNĄ
blokujWidzę, że jest pan wybitnym politologiem. Właśnie takich ludzi potrzeba naszemu krajowi. Poza tym, jest pan wręcz pionierem. W swoim życiu przeczytałem wiele tekstów na ten temat, ale żaden nie był napisany w ten sposób. Panie Darku wyprzedza pan swoją epokę, a każdy kto wyprzedza swoją epokę, jest przez współczesnych sobie brany za szaleńca. Niech Pan nie przestaje walczyć i głosić swych poglądów.
Pana wierny zwolennik
Przemysław
blokujKorzeń jest jak Norwid, on też wyprzedzał epokę i nie był rozumiany w swoich czasach.
(za dużo polskiego ;))
blokujKorzenia to my sami pompujemy, lansujemy, wchodzimy w niepotrzebne dyskusje.
Darek to zwykły człowiek z swoim światem, a nas interesują jego zakręcone kredki, choć się z nich śmiejemy.
blokujDokładnie mój młody, choć starszy ode mnie internetowy przyjacielu. Dariusz Korzeń to współczesny Cyprian Kamil Norwid, a wręcz współczesny Leonardo Da Vinci. Pani J.Paradowska pisząc, : ""Nie ma ludzi niezastapionych, ludzie sa jedynie niepowtarzalni" nie znała Dariusza. #DariuszNaPrezydenta
#DariuszNaPapieża
#DariuszEverywhere
blokujZostałem zawstydzony, w życiu nie wymyśliłbym takich tekstów ;)
blokujDoświadczenie przychodzi z wiekiem :) Kiedyś zaskoczysz sam siebie :)
blokujTak jak Ty moja droga :)
blokujPozdrawia doświadczony piętnastolatek ;)
P.S: Dobra skłamałem, przepraszam. Piętnaste urodziny mam w czerwcu :D
blokuj:D Wyprzedziłeś epokę , albo skądś zerżnąłeś :D
blokujWyprzedziłem, ale tak na ostatniej prostej, niczym swego czasu Kołodziej Golloba. Dariusz Korzeń zdublował mnie zanim dojechałem do pierwszego łuku ;)
blokujNie przypuszczałam, że obecni nastolatkowie, mają taką wiedzę o Norwidach, Leonardach czy Paradowskiej...... Cholera chyba się starzeję :)
A to że pamiętasz Jaśka z 1 MP, i pełne tarnowskie podium, to już totalny odlot :D
blokujJakie tarnowskie? :P Drugie i trzecie miejsce to 100% Bydzia :D
blokujMyślałam, że o tym piszemy :)
blokujAż spojrzałem w wiki, czy mi się nie pomieszało :D
1.Koldi
2.Tomek
3.JacekFormalnie całe podium z Tarnowa, ale wszyscy wiemy, że Golloby to Bydgoszcz ;)
blokujWtedy byli " tarnowianami "
:P
blokujCzłowieka z Polonii wyciągniesz, Polonię z człowieka nigdy ;)
blokujNie uwierzę :D Dla Tomka był ważniejszy "wrogi" Toruń od macierzystej Polonii :D
blokujA tak miło się nam pisało, już zaczynałem Cię lubić...
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.