blokujtak samo jak glupio go oddali ukraincy tak samo sady oddal go bez walki
Na pierwszych treningach, jakie zespół Get Well Toruń odbył w tym roku na Motoarenie, bardzo dobrze prezentował się Martin Vaculik. Oczekiwania kibiców wobec Słowaka są spore, a sam zawodnik jest optymistą przed startem ligowych zmagań.
0 167 przeczytaj cały artykuł
blokujtak samo jak glupio go oddali ukraincy tak samo sady oddal go bez walki
blokujCzyli wolałbyś żeby Martin został w Tarnowie a potem brak licencji i upadek klubu tak ?
blokujbez jakiej walki? to wina Sadego że Toruń złożył Martinowi propozycje nie do odrzucenia ?
blokujPoczytaj sobie wypowiedzi Martina sprzed 2 miesięcy. Sady nawet nie podjął z nim negocjacji.
Sam zresztą wiesz że z kasy od GA na ten sezon 1,5 bańki poszło na pokrycie zaległości z poprzedniego.
blokujNie muszę czytać bo mam pewna wiedzę na ten temat Vacul jeszcze przed końcem sezonem ustalił warunki z Toruniem . Jak wiesz to co roku są takie zaległości wiec czemu by i w tym nie zaryzykowac i wziąć Vacula . Odp Toruń zadał poważną podwyżkę której nawet GA by nie opłaciła
blokujCzyli sugerujesz że Martin to złotówa która już przed sezonem olała negocjacje z Tarnowem. W dodatku kłamca, bo wiele razy mówił że to Sady nie chciał się z nim spotkać i rozmawiać.
W takim razie nie macie powodów żeby żałować jego odejścia :)
blokujNie Martin zachował się profesjonalnie. On się określił Sademu jaką dostał prpoozycję i powiedział wprost Prezes ja mam tyle. Dajesz ? I po po pierwszej rozmowie padło hasło "nie daje" i żadna ze stron nie ma do siebie pretensji
blokujPo ofercie jaką dostał Martin z Torunia, Sady mógł tylko stulić mordkę. Tarnowa nie stać, żeby połowę budżetu przeznaczyć na dwóch zawodników.
Mam nadzieje ,że was pokonamy na naszym torze :) ...
Ale byłaby beka ;)
blokujDostał u nas 2 bańki, Ferrari i udziały w geotermach ;) Rok temu Termiński tyle zaproponował Sajfudinowowi, ale ten lekkomyślnie nie skorzystał z naszej hojności :D
blokujDostal dużo więcej niz w Tarnowie i tyle w temacie
blokujA pamiętasz może że rok temu Vaculik i Kołodziej zgodzili się na jednorazową obniżkę ? I tegoroczny tekst Sadego w ich stronę, że "żyją w finansowym matrixie" ? Nie mieliście już na niego kasy i tyle.
Wystarczy popatrzeć kogo pozyskaliście po odejściu Martina.
blokujTa podwyżka była skierowana do Martina i do Keneta . Martin z duża kasę dostał z Torunia żeby można było ją przebić
blokujnic wiecej-raczej tyle samo:)
oczywiscie jesli zrobi te 200 pkt w sezonie.
Ma sponsorow zalatwionych przez klub,wiec nie ma krzywdy.Z klubu nie ma nic wiecej jak w moscicach.
blokujmylisz się tyle mogę Ci napisać :)
blokujwiec daj stawke za punkt podpis...zobaczymy czy mial wiecej.
blokujJa nie mogę I takich rzezczy poadawać . Niech Ci bedzie Vacul mialł takie same pieniądze pokochal Toruń
blokujprzeciez to co mail w moscicach,to zadna tajemnica:)
Dobra Aga wygrala...dobranoc-jutro trzeba wstac:)
blokujObrócenie wszystkiego w żart, o czymś świadczy. I Ty wiesz najlepiej o czym ;)
Macie kasę możecie kpić z innych, ale wszystko ma swój koniec :P
blokujNigdy bym nie ośmielił się kpić z klubu który kontraktuje za tyle, ile ma.
Zwyczajnie w Toruniu przekonaliśmy się już że Termos kasą nie szasta. Więc nie wierzę w bajeczną kasę dla Vaculika.
blokujBo jesteś jeszcze młody i mało widziałeś ;)
No dobra - troszeczkę sobie pożartowałam :)
blokujOj wieszczą nam koniec i wieszczą. I żółć zalewa a koniec nie nadchodzi. Przecież po odejściu Karkosika to miała być zagłada natychmiastowy spadek z ligi i rozwiązanie klubu. Okazało się inaczej. Generalnie miasto i kwiaciarki nie dadzą nam zginąć :D
blokujGdzie ja napisałem o zazdrości :D A ten fragment o żółci nie odnosił się wprost do Ciebie ;)
blokujA skad wiesz jaka oferte dostal Martin w Toruniu?
blokuj1mln za podpis + 6tys/pkt. Niezle.
blokujTo akurat kontrak Emila u Was. U nas za tyle Gomolski jezdzi :-P
blokujTyle to maja najdrożsi zawodnicy ligi - Nicki i Emil. Reszta moze pomarzyć...
blokujBzdurzysz goŚciu, ale do tego już się przyzwyczaiłem czytając ten portal ;)
blokujWierzysz w to, że poszedłby do was za marne pieniądze ?
Nie sądzę. Do tego miał jeszcze inne oferty. Stawka była wysoka skoro was nie przebili.
blokujZa marne? Nie sądzę. Czy za dużo więcej niż miał w zeszłym roku w Tarnowie-też nie sądzę. Problem polegał na tym, że Sady chciał Vacula za kasę Mikkelsena.
blokujgrubo się mylisz
blokujDawaj, zdradź nam ile zarabia Vaculik w Toruniu! Tak, tak wiem, "nie możesz" o tym mówić :D :D :D
blokujdużo więcej niż w Tarnowie powinno Ci to wystarczyć
blokujU was wszyscy jadą dla idei, a prawda jest taka że Vaculik to pomysł Termińskiego który Go chcial mieć za wszelka cenę w Toruniu,
więc teksty że Vaculik jedzie za "średnią krajową " można między bajki włożyć.
Prada jest taka że to jeden z najwięcej zarabiających zawodników w Ekstralidze 2016.
blokujPo pierwsze-gdzie ja napisałam coś o "idei"? Po drugie gdzie napisałam coś o "średniej krajowej"? Po trzecie bardzo proszę, jesteś kolejnym co wie że Termiński zapłacił za niego "wszelką cenę"-tzn. ile? Wiesz? To powiedz.
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.