blokujPrzepraszam ale prosze mi nie zaśmiecać ;) bo będzie kara
Tom_J zmieniłem dla ciebie fote byś wkoncu miał co klepnąć erotomanie xD :D
2 40
blokujPrzepraszam ale prosze mi nie zaśmiecać ;) bo będzie kara
blokujJankesik......my takie piękne Tobie tutaj "kwiatki" sadzimy, a Ty mówisz, że zaśmiecamy?;) Chlip, chlip, chlip......już sie zanoszę..... płaczem:(
blokujJak można zaśmiecać śmietnik? ;)
blokujHahahahah......dobre:)
Czekaj, teraz to Jankes dopiero po Tobie pojedzie hihi;)
Widziałam, że dostał medal...i to pewnie też dzięki nam!
blokujNie wiedziałem ;) że taki bystry jesteś wiesz że lubie być czasami hamski albo ostry ;) wiec lepiej uważaj bo jeszcze pewnie bloka mi dasz ;)
blokujNie boję się dobrej zabawy ;)
blokujJankesiku.... zostałes "guru wszech czasów" i to należy pięknie uczcić...
blokujNo to idziemy do Sypialni ;) Skarbie ;) tam ci wszystko wynagrodze :* ;)
blokujOczywiście....od razu.....Ty do swojej i ja do swojej;)
blokujCo wcale nie wyklucza, że te dwie sypialnie okupują tę samą przestrzeń w tym samym czasie :-P
blokujJakieś masło maślane......, ale nawet jak tak bywa, to nie u mnie;)
blokujTaki pleonazm tudzież tautologia albo nawet koncepcja Husserla .. ale mnie chodziło o sticte fizyczne ;-) podejście do tematu.
blokujA o dziełach Arystotelesa, Augustyna i Kopernika nie zapomniałeś? ;D
blokujCiężko to się czyta w oryginale..napiszę nawet, że raz - nie mam dostępu, dwa - nie potrafię :-p
--
Tym niemniej preferuję Cycerona nad Augustyna..
blokujPhi, starogrecki? Leberko, wstydź się, że musisz z przekazów arabskich czerpać ;D
blokujW akademiku próbowaliśmy nawet, wypożyczyliśmy coś z uniwersyteckiej biblioteki; contra academics przerastało nasze możliwości bez względu na...hm...stan umysłów :-D
blokujA propos wyłączenia umysłów i fizyki w sypialni:idę robić to, do czego sypialnia jest: spać, ciao rjebjata ;)
blokujHahahaha, że fizyczne, to oczywista oczywistość:)
blokujSame dupcie a Ty mówisz o zaśmiecaniu ???
Kto tu miał takie fory, no KTO ??? ;)
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.