blokujtak trzymac wybrzeze lac ukraincow to mi sie podoba
Renault Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Stal Rzeszów
3 kwietnia 2016, 14:15
62 : 28
relacja
blokujtak trzymac wybrzeze lac ukraincow to mi sie podoba
blokujhmm podobają Ci się wielkie straty finansowe Gdańska , a to ciekawe.
blokujZawsze można coś wymyślić żeby humor sobie poprawić.
blokujMi humor dopisuje , bo w końcu Rzeszów dostosował się "do wymogów " regulaminowych . Z formalnego punktu rzeszowskiej drużynie nie można nic zarzucić tak jak w ubiegłym sezonie GRUDZIĄDZOWI czy Ostrowowi w barażach .
blokujTak, jest po 25 punktów na wyjazdach i raz dwa dług opłacimy :D
blokujI do tego wygrane u siebie
niech sie jeszcze tak Krosno i Bydgoszcz podłoża i Gdansk znowu zrujnowany finansowo
blokujLiczyłem że Rzeszów lepiej pojedzie taki Lampart i Baran powinni robić przynajmniej po 9 pkt.
blokujEeee tam spójrz z innej strony, zobacz ile kasiorki się oszczędziło :)) I tak dostalibyśmy w palnik a tak to oszczędność jest :D :D :D
blokujA ile kibiców przyjdzie mniej na mecze w Rzeszowie i ilu sponsorów będzie mniej.
blokujMarta zadeklarowała jeżeli Rzeszów nie zrobi 25 punktów w Gdańsku to dorzuci bańkę dla klubu to się chłopaki zmobilizowali :))))
blokujTo niech w końcu Wam dam bo na razie tylko mówi ale zawsze coś jej nie odpowiada.
blokujJa czy może Ty nie wiemy o co chodzi ale obstawiam , że jak zwykle to chodzi o kasę .Zadaniem Rzeszowa jest ściągać kibiców na mecze u siebie a wyjazdy ... no cóż. Na pewno to co mamy dzisiaj w Gdańsku promocją żużla nie jest ale to zapowiada w kolejnych meczach po prostu jaja.
blokuji myślisz że taką postawą ściągną kibicow na mecz u siebie? Mają farta, że jedziemy z Krosnem- na derby pójdę. Ale jeśli znów odpuszczą w takim stylu wyjazd, to będzie to mój ostatni mecz na Stali w tym roku. Olewka za olewkę.
blokujhmmm ciekawe to jest jak inne zespoły podejdą do tematu wyjazdowych meczów .
blokujNie jestem z Rzeszowa ale to nie znaczy że nie obserwuje wszystkich lig. Wolę jak wszystkie mecze są za cięte bo to promocja żużla.
blokujhahaha typowe odwracanie kota ogonem
blokujTo twoje zdanie i masz do niego pełne prawo
blokujNiech Gdańsk puści juniorów bo szkoda pieniędzy...
blokujRzeszow wstawia juniorow wiec gdansk nie moze tego zrobic ;)
blokujOoooo otrzeźwienie przyszło ?
Aby wykonać akcję musisz się zalogować. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.
Błąd żądania AJAX
Możesz używać następujących sposobów żeby zwiększyć przejrzystość Twoich komentarzy lub otagować je tagami zawodników lub drużyn:
@nazwa tagu - umieszcza link do tagu zawodnika, drużyny, itp.
[b]tekst[/b] - pogrubienie tekstu
[i]tekst[/i] - pochylenie tekstu
[quote]tekst[/quote] - formatowanie jako cytat
Ten komentarz widzą tylko osoby obserwujące jego autora, odpowiedzi także będą widoczne tylko dla autora i obserwujących go osób.
Komentarze w tej dyskusji są widoczne tylko dla użytkownika z pół-banem i obserwujących go osób.
Ocena została zapisana.
Dziękujemy za ocenienie komentarza. Twoja opinia jest dla nas niezwykle ważna, pozwala bowiem dbać o poziom dyskusji i promować najlepsze treści dostarczane przez naszych Czytelników.
Zaloguj się aby dodać komentarz lub
Komentarze dodawać mogą tylko użytkownicy zalogowani. Jeśli nie masz jeszcze konta zarejestruj się. Zajmie to pół minuty.