Grebennikov będzie grał w Lube. Zajcew także?

Sezon na nieoficjalne jeszcze ruchy transferowe trwa. Zespół Bartosza Kurka uzgodnił warunki kontraktu z nowym libero, a możliwe jest także pozyskanie Iwana Zajcewa.

Według informacji dziennikarza włoskiej gazzetta.it Cucine Lube Banca Marche Treia porozumiała się finalnie z nowym libero, którym ma być Jenia Grebennikov.
[ad=rectangle]
24-letni libero już teraz stawiany jest w ścisłej czołówce najlepszych zawodników na tej pozycji. Grebennikow będzie trzecim z rzędu francuskim libero w kadrze Lube. Wcześniej klub kontraktował Huberto HennoJean-Francoisa Exiga.

Kolejnym wzmocnieniem Cucine Lube może być Iwan Zajcew, który nie notuje najlepszego sezonu w rosyjskiej Superlidze.

Po zakończeniu obecnych rozgrywek łakomym kąskiem będzie zapewne rozgrywający Dragan Travica, który prawdopodobnie pożegna się z działaczami Biełogorie Biełgorod.

Komentarze (15)
Ziutka
26.02.2015
Zgłoś do moderacji
0
0
Odpowiedz
serena jakoś dopiero po Twoim przypomnieniu odnalazłam ten wywiad i jestem zdziwiona aż taką szczerością Kurka, może po reakcji w Rosji postanowił unikać wywiadów w polskich mediach hehe. Co ni Czytaj całość
avatar
ares87
26.02.2015
Zgłoś do moderacji
0
1
Odpowiedz
Grebennikov - a może L? 
avatar
Ewa Lisek
26.02.2015
Zgłoś do moderacji
0
0
Odpowiedz
To troche dziwne co się dzieje z zawodnikami zagranicznymi po przejściu do Dynamo. Najpierw Kurek,teraz Zajcew oni tam tracą formę.Najlepszym przykładem jest Bartek Kurek,gdy odchodził ze skry Czytaj całość
avatar
zesrałemsienamen
26.02.2015
Zgłoś do moderacji
0
3
Odpowiedz
Błagam. Nie żaden Zaytsev, tylko Zajcew. Nic tak nie denerwuje, jak używanie "zamerykanizowanego" nazwiska, zmienionionego tylko po to, by ludki mogły to jakoś wymówić w anglojęzycznych krajach Czytaj całość
avatar
serena
26.02.2015
Zgłoś do moderacji
2
0
Odpowiedz
Travica w Lube był jednym z głównych hamulcowych. Po tym sezonie opuszcza Biełgorod, zostaje natomiast Grozer, do 2016 r, do Rio - zapowiedział też zakończenie reprezentacyjnej kariery po tych Czytaj całość