"Nie polecam tego". Swoboda odradza takiego kebaba

Twitter / TVP Sport / Na zdjęciu: Ewa Swoboda
Twitter / TVP Sport / Na zdjęciu: Ewa Swoboda

Świeżo upieczona wicemistrzyni świata w biegu na 60 metrów po wielkim sukcesie nie patrzyła w Glasgow na kalorie i postanowiła zjeść kebaba. Ewa Swoboda nie poleca jednak tego szybkiego dania, a to wszystko przez jeden szczegół.

W tym artykule dowiesz się o:

Każdy sportowiec od czasu do czasu pozwala sobie po wysiłku na tak zwany "cheat meal" i sięga po posiłek typu fast food. Po Halowych Mistrzostwach Świata w Glasgow i świetnym biegu na 60 metrów, Ewa Swoboda ruszyła na miasto i postanowiła się "rozpieścić".

Świeżo upieczona wicemistrzyni świata nie była jednak zadowolona ze swojego wyboru. - Co zjadłaś? - dopytywał reporter TVP Sport.

- Kebaba, ale nie polecam jeść kebabów w Szkocji i Wielkiej Brytanii, bo dają ogórki kiszone do nich - powiedziała wyraźnie zdegustowana lekkoatletka.

ZOBACZ WIDEO: "Cudowna dziewczyna". Tymi zdjęciami Brodnicka zachwyciła

- Czyli polskie lepsze? - kontynuował dziennikarz. Ewa Swoboda długo się nie zastanawiała i odpowiedziała: - Oczywiście, że tak! Mam nadzieję, że się wyzeruje to, co tutaj zjadłam. I będę mogła jeszcze jednego zjeść przed przygotowaniami do lata.

Pytanie tylko, czy trenerka pozwoli jej na takie posiłki? - Pozwoli, nawet nie wie - zaśmiała się Ewa Swoboda. Zabawną rozmowę z naszą sprinterką można zobaczyć poniżej:

Czytaj także:
Amerykański gwiazdor napisał o Swobodzie. Tak odpowiedziała
Chwyta za serce. Tak ojciec zareagował na sukces Skrzyszowskiej [WIDEO]

Komentarze (3)
avatar
zet22
5.03.2024
Zgłoś do moderacji
0
0
Odpowiedz
Biegaczka z niej dobra, ale kobieta powinna wyglądać jak kobieta, a nie jak wytapetowany pokemon…… 
avatar
WPjestglupie
5.03.2024
Zgłoś do moderacji
1
0
Odpowiedz
Co z niej za Polka jak jej ogórek kiszony nie smakuje. Prawdziwy Polak zje kiszonego nawet z budyniem. 
avatar
Shining
5.03.2024
Zgłoś do moderacji
0
0
Odpowiedz
Nie wiedziałem że kebab ma polskie pochodzenie. xd