Skąd ostatnio tak rewelacyjna forma polskich skoczków narciarskich? Największa w tym zasługa trenera Stefana Horngachera. Biało-Czerwoni jednak znaleźli jeszcze jedną receptę na sukcesy, którą podpatrzyli u braci Prevców.
To papryki marynowane, które od kilku tygodni zawsze towarzyszą naszym skoczkom. Piotr Żyła w wywiadach zawsze podkreśla, że to dzięki nim tak dobrze skacze.
Okazuje się, że "Wewiór" stał się wielkim fanem tego warzywa. Zdradził fanom, że to właśnie z nich zamierza przygotować urodzinowy obiad.
- Tak że tak zastanawiam się, co by tu na obiad zrobić? I chyba zrobię gotowaną paprykę marynowaną z sosem z papryki marynowanej i z dodatkiem z papryki marynowanej;-) produktów powinno mi wystarczyć:-P (pisownia oryginalna).
Piotr Żyła 16 stycznia obchodzi 30 urodziny. Wierzymy, że w najbliższych konkursach dalej będzie imponować formą.
ZOBACZ WIDEO #dziejesiewsporcie: niecodzienni goście w Arsenalu. Zobacz, co wyprawiali z piłkarzami
Jutro będą reklamować telefony, czapki i jakieś wycieczki ...