Prezes Polonii zaprasza na Bal Żużlowca

8 lutego w Bydgoszczy odbędzie się III Bal Żużlowca. Prezes Polonii Jarosław Deresiński zaprasza na uroczystość byłych i obecnych zawodników, sponsorów, a także kibiców bydgoskiego klubu.

W Bydgoszczy rozpoczęło się już odliczanie dni do III Balu Żużlowca. Uroczystość, na której spotkają się władze klubu, byli i obecni zawodnicy, sponsorzy oraz kibice odbędzie się 8 lutego (piątek) w Hotelu Akor przy ulicy Ludwikowo 1.

Udział w balu potwierdzili już między innymi Ryszard Dołomisiewicz, Michał Robacki, Andrzej Koselski, Wiesław Patynek i Jacek Gollob, którzy w minionych latach startowali z czarnym gryfem na plastronie.

Podczas balu Krzysztof Buczkowski oficjalnie zostanie mianowany kapitanem drużyny na sezon 2013. W programie uroczystości przewidziane są również licytacje gadżetów żużlowych przekazanych przez zawodników Polonii, a dochód z nich zostanie przeznaczony na cele charytatywne.

Zaproszenia na bal w cenie 300 zł od pary można nabywać w kasie bydgoskiego klubu czynnej od poniedziałku do piątku w godzinach od 11:00 do 16:00. Szczegółowych informacji udzielają przedstawiciele Polonii pod numerami telefonu 52 583 00 30 i 726 365 777.

{"id":"","title":""}

Komentarze (18)
avatar
smok
29.01.2013
Zgłoś do moderacji
0
0
Odpowiedz
Bardzo fajnie wykonane. 
avatar
sympatyk zuzla
28.01.2013
Zgłoś do moderacji
2
0
Odpowiedz
miłej zabawy. 
avatar
gregbyd
28.01.2013
Zgłoś do moderacji
3
1
Odpowiedz
Ten news, to miód na moje serce. W końcu odezwał się prezes i bardzo się cieszę, że udało się zebrać tak zacną ekipę. Cieszy obecność Jacy w tym gronie (ten to jednak jest gość - najbardziej sz Czytaj całość
Fan Polonii z Zabrza
28.01.2013
Zgłoś do moderacji
3
0
Odpowiedz
No to mi się podoba,widać że Deresińskiemu zależy:) Oby tak dalej:) 
avatar
rafikM
28.01.2013
Zgłoś do moderacji
2
0
Odpowiedz
JA już zaproszenie mam i zachęcam prawdziwych kibiców do skorzystania z imprezy o niecodziennej oprawie .jest flaszka na parę i jedzonko w 2 wariantach czyli dla każdego coś dobrego BĘDZIE SUPE Czytaj całość