Kokpit Kibice
Relacje na żywo
  • wszystkie
  • Piłka Nożna
  • Siatkówka
  • Żużel
  • Koszykówka
  • Piłka ręczna
  • Skoki narciarskie
  • Tenis

Sędzia pomógł FC Barcelonie? Trener Sociedad wściekły na arbitra (wideo)

Jeszcze przy stanie 0:0 sędzia powinien podyktować "jedenastkę" dla Realu Sociedad i wyrzucić z boiska Javiera Mascherano. Tymczasem kilka chwil później wszystko obróciło się przeciwko Baskom.
Igor Kubiak
Igor Kubiak

- Wszyscy to widzieli - było dwóch graczy przy bramce, nikogo innego, a więc rzut karny i czerwona kartka, sędzia jednak nie był na tyle odważny. Co innego przeciwko nam, kiedy to wyrzucił Martineza. W minutę wszystko się zmieniło. 2:0 to zły rezultat, ale jestem dumny z pracy piłkarzy - przyznał na konferencji pomeczowej trener Realu Sociedad, Jagoba Arrasate.

- Pociągnął mnie na ziemię, powinien być rzut karny i czerwona kartka - wtórował Carlos Vela, który w 43. minucie ruszył z Javierem Mascherano na plecach i upadając trafił jeszcze w bramkarza Jose Manuela Pinto. Piłka przeniosła się na drugą stronę boiska, FC Barcelona wywalczyła rzut rożny, po którym gola zdobył Sergio Busquets. Wściekły Inigo Martinez powiedział jeszcze parę słów w kierunku arbitra Gonzaleza Gonzaleza i w efekcie od razu wyleciał z boiska.

Jesteśmy na Facebooku. Dołącz do nas!

Mascherano powala w polu karnym Velę:

Gol Sergio Busquetsa:

Czy sędzia powinien podyktować rzut karny dla Realu Sociedad?

zagłosuj, jeśli chcesz zobaczyć wyniki

Polub Piłkę Nożną na Facebooku
Zgłoś błąd
marca.com
Komentarze (9):
Już uciekasz? Sprawdź jeszcze to:
×
Sport na ×