Zlata Prilba najlepsza w Lublanie i Krsko, bezbłędny Jurica Pavlic

W sobotę w Krsko i w niedzielę w Lublanie rozegrano dwie ostatnie rundy mistrzostw Par Ligi Adriatyckiej. W zawodach najlepszy okazał się duet Zlatej Prilby Pardubice.

W sobotnim turnieju czternaście oczek dla zwycięzców zdobył Tomas Suchanek, a Hynek Stichauer zapisał na swoim koncie trzy oczka mniej. Indywidualnie najlepiej zaprezentował się Jurica Pavlic, który zapewnił Unii Gorican drugie miejsce.

Podobnie było w stolicy Słowenii. Również najlepsi okazali się pardubiczanie, a  Chorwat uzyskał komplet punktów.
[ad=rectangle]
Wyniki zawodów w Krsko:

1.AMK ZP Pardubice - 25
Tomas Suchanek - 14
Hynek Stichauer - 11

2.SK Unia Gorican - 24
Jurica Pavlic - 18
Daniel Gappmaier - 6

3.AMTK Lublana - 21
Matic Voldrih - 12
Maks Gregoric - 8
Nik Skorja - 1

4.AK Marketa Praga - 16
Michal Skurla - 11
Ondrej Smetana - 5

5.PDK Grepl Mseno - 14
Jan Holub - 12
Michal Klein - 2

6.AMD Krsko - 13
Ziga Kovacic - 7
Denis Stojs - 4
Matic Ivacic - 2

7.ST Lendava - 13
Aleksander Conda - 13
Dalibor Bot - 0
Wyniki zawodów w Lublanie:
1.AMK ZP Pardubice - 26

Tomaa Suchanek - 15
Hynek Stichauer - 11

2.SK Unia Gorican - 21
Jurica Pavlic - 18
Daniel Gappmaier - 3

3.AMTK Lublana - 18+3
Matic Voldrih - 11
Maks Gregoric - 7

4.AMD Krsko - 18+2
Denis Stojs - 11
Matic Ivacic - 8

5.AK Marketa Praga - 16
Michal Skurla - 9
Ondrej Smetana - 7

6.ST Lendava- 15
Aleksander Conda - 15
Nick Skorja - 0

7.PDK Grepl Mseno - 14
Jan Holub - 12
Michal Klein - 2

Komentarze (5)
avatar
yes
2.09.2014
Zgłoś do moderacji
0
0
Odpowiedz
Pardubice i Praga daleko od morza i wybierają Adriatyk ;) 
avatar
RavStal
2.09.2014
Zgłoś do moderacji
0
0
Odpowiedz
Ząbek znowu w Gorzowie przybije z 10 albo więcej. Ma 1 silnik który zostawia tylko na Gorzów. 
avatar
sympatyk żu-żla
2.09.2014
Zgłoś do moderacji
0
0
Odpowiedz
Gratulacje dla zwycięzcy .Co się dzieje z Juricą tu pięknie jedzie aż miło czytać a w Polskiej lidze nie za bardzo mu idzie. Ostatnie zawody się zbliżają ,Wynik dwu cyfrowy pasowało by zrobić d Czytaj całość