Jak czytamy, Robert Lewandowski otwiera wielką restaurację w Warszawie. Obiekt ma powierzchnię 3300 m kwadratowych, a za przygotowanie odpowiada Tadeusz Muller, syn restauratorki Magdaleny Gessler. Jak podaje jastrzabpost.pl - to ma być prawdziwe imperium.
W środku będą trzy kuchnie. Muller mówi, że ma to być sportowy bar z menu w amerykańskim stylu, gdzie dobrze poczuje się nie tylko kibic, ale także całe rodziny.
- Robię nową inwestycję. Jest to dosyć niemała restauracja. Będzie to sports bar w browarach warszawskich. Jest to miejsce, które wymyślił Jacek Trybuchowski (dawny członek zarządu spółki AmRest, prowadzącej ponad 2 tys. restauracji w 26 krajach świata - dop. red.), który zaprosił do współpracy naszego piłkarskiego idola - powiedział Muller w rozmowie z Jastrząb Post.
Współpracownika Lewandowskiego wiele zdradzić nie może. Dodał, że otwarcie nastąpi na przełomie czerwca i lipca, a on odpowiada za m.in. menu i wygląd restauracji, co oczywiście konsultuje z piłkarzem Bayernu.
- Dostaje wszystkie materiały, wszystkie dania i daje feedback. Rola Roberta na kształt menu jest jeszcze przed nami, bo dogrywamy jeszcze menu, są ostatnie szlify - dodał syn Gessler.
Kolejne szczegóły powrotu Roberta Lewandowskiego. Chodzi o jego rolę w Bayernie Monachium
Krychowiak zdradził nam tajemnicę kadry. Chodzi o sytuację z Lewandowskim
ZOBACZ WIDEO: #dziejesiewsporcie: Jak on to zrobił?! To może być najpiękniejszy gol roku!