Informator kibica przed Boll Warsaw FIM Speedway Grand Prix of Poland - dzień treningu

WP SportoweFakty / Tomasz Jocz / Na zdjęciu: Bartosz Zmarzlik.
WP SportoweFakty / Tomasz Jocz / Na zdjęciu: Bartosz Zmarzlik.

W sobotę 18 maja na PGE Narodowym w Warszawie odbędzie się pierwsza tegoroczna runda cyklu Grand Prix. Prezentujemy informator kibica przed zawodami z udziałem najlepszych żużlowców na świecie.

W tym artykule dowiesz się o:

Kiedy i gdzie odbędzie się Boll Warsaw FIM Speedway Grand Prix of Poland?

Boll Warsaw FIM Speedway Grand Prix of Poland odbędzie się 18.05.2019 na PGE Narodowym w Warszawie o godz. 19:00. Otwarcie bram PGE Narodowego o godz. 16:00. Aby uzyskać więcej informacji o obiekcie, prosimy wejść na stronę www.pgenarodowy.pl. Oficjalna strona zawodów www.sgpnarodowy.pl.

Z czego będzie składał się program imprezy?

17.05.2019 (piątek)
dzień treningu/kwalifikacji przed Boll Warsaw FIM SGP of Poland

- 16:30 otwarcie bramy nr 2 dla kibiców
- 17:30 początek treningu zawodników
- 19:00 - 20:00 kwalifikacje zawodników
- wejście na trening dla kibiców na podstawie programu zawodów od 16:30, sektor D12/13, brama numer 2. Liczba miejsc ograniczona (999 osób)

SPRZEDAŻ programów zawodów Boll Warsaw FIM SGP of Poland w dniu 17.05 będzie odbywać się w Punkcie Kasowym umieszczonym przed bramą nr 2 PGE Narodowego. Cena programu 20 PLN.

ODBIÓR (na podstawie vouchera) programów zawodów Boll Warsaw FIM SGP of Poland w dniu 17.05 odbywać się będzie w Punkcie Kasowym umieszczonym przed bramą nr 2 PGE Narodowego.

SPRZEDAŻ BILETÓW na Boll Warsaw FIM SGP of Poland w dniu 17.05 odbywać się będzie w Punkcie Kasowym umieszczonym przed bramą nr 2 PGE Narodowego.

PUNKT KASOWY przy bramie nr 2 PGE Narodowego czynny będzie w dniu 17.05 w godzinach 13:00 - 20:00.

Zobacz:
Łukasz Kuczera: Rodzina jest najważniejsza. Greg Hancock musi znaleźć odpowiedź na ważne pytanie (komentarz)
Znamy geografię sprzedaży biletów na Boll Warsaw FIM SGP of Poland

ZOBACZ WIDEO Grand Prix w Częstochowie od 2021 roku? To możliwe!

Źródło artykułu: