Wspólny obiad reprezentantów

Po czwartkowym treningu żużlowa reprezentacja Polski zjadła wspólny obiad. Przy stole jednak zasiadali... na raty. Kiedy jedni kończyli posiłek, drudzy jeszcze kręcili ostatnie kółka na torze

Maciej Kmiecik
Maciej Kmiecik
- Wcześniej mieliśmy sposobność jeść wspólne obiady z kadrą właśnie przy okazji Drużynowego Pucharu Świata. Na pewno takie spotkania integrują zespół. Zresztą w ostatnim czasie dużo przebywamy razem. Rozmawiamy, nie tylko o żużlu. To z pewnością wpływa korzystnie na drużynę, w której atmosfera jest naprawdę wyśmienita - mówił Jarosław Hampel.
"Mały" wraz ze swoimi mechanikami zasiadł przy stole w ostrowskiej restauracji "Magdalenka" wspólnie z Krzysztofem Kasprzakiem i Rune Holtą oraz Piotrem Szymańskim , przewodniczącym GKSŻ. Pozostali kadrowicze: Tomasz Gollob, Piotr Protasiewicz i Adrian Miedziński kończyli jeszcze trening na torze w Ostrowie pod okiem trenera Marka Cieślaka. - Najlepszą integracją drużyny jest wspólny cel, który nam wszystkim przyświeca - mówi selekcjoner żużlowej reprezentacji.


KUP BILET NA 2024 ORLEN FIM Speedway Grand Prix of Poland - Warsaw -->>
Już uciekasz? Sprawdź jeszcze to:
×
Sport na ×