Polski Cukier Toruń ma artystę w składzie
Gotuje na boisku, ale i poza parkietem
Nieprzypadkowo wybraliśmy Krzysztofa Sulimę, ponieważ jest on znany z tego, że na co dzień świetnie gotuje. Okazuje się, że Weaver także... potrafi przyrządzić potrawę. Środkowy Polskiego Cukru miał nawet okazję spróbować jego dania.
- To było takie risotto z kurczakiem, ale takie po amerykańsku. Mocno było doprawione. Muszę powiedzieć, że cała potrawa bardzo apetycznie wyglądała. Ja z kolei ostatnio poleciłem mu ryż na mleku kokosowym z mango, a do tego oczywiście kurczak - mówi nam Sulima.
Obaj panowie wymieniają się przepisami. - Trochę przypadkowo wyszło, bo po jednym z treningów zapytałem Kyle'a, co będzie jadł. On nie miał pomysłu, więc poleciłem mu jedną potrawę. Mówił, że zrobił i wyglądało to całkiem nieźle - dodaje.
-
Asfodel - nie karmię trolli Zgłoś komentarzCiekawe jak długi ogonek ustawi się po niego po sezonie. Odejdzie pewnie jak Marshal, Max czy Danny.
-
Henryk Zgłoś komentarzTo dobrze ,iż do polskich Klubów zaczynają trafiać super zawodnicy, tylko oby polska koszykówka na tym skorzystała.