Dzień z życia kadrowicza. Narty, treningi, integracja, a nawet sauna
Kucharze dbają o żużlowców
Żużlowcy coraz większą wagę przywiązują do diety i zdrowego odżywiania. - W teorii im jesteśmy chudsi, tym lepsi. Nie widziałem, żeby któryś z chłopaków korzystał z jakiejś specjalnej diety i miał dowożony catering do ośrodka. Jemy to, co serwuje kuchnia w tym hotelu. Jedzenie jest smaczne i urozmaicone. Jesteśmy na tyle profesjonalnymi zawodnikami, że każdy z nas wie, co może zjeść, a czego nie, czy może mieć pełno na talerzu, czy trochę mniej. To jest już kwestia bardzo indywidualna - wyjaśnia Dudek.
Jedzenie jest bardzo urozmaicone. Serwowany jest zarówno ryż, makarony, kluski, różne rodzaje mięs, ale także naleśniki oraz cały bukiet najróżniejszych surówek. Zawodnicy chwalą sobie bardzo catering. - Jedzenie jest lekkie. Nie jakieś konkretne dietetyczne. Podczas treningów tracimy dużo kalorii, więc trochę więcej można zjeść. Trzeba jednak uważać na wagę i na to, co można zjeść, a czego lepiej unikać - zaznacza Kasprzak.
-
teknokiller Zgłoś komentarzA luta jest z wami?wszak sobota w kalendarzu.....
-
sympatyk żu-żla Zgłoś komentarzCiekawe fotki .Kot ten tez jest w reprezentacji
-
outlaws Zgłoś komentarz...........a dziewczęta?